Ana Sayfa Betnano Hemen Üye Ol 2022-23 Konferans Ligi Finalini Fiorentina’mı West Ham United’mı Kazanacak?

2022-23 Konferans Ligi Finalini Fiorentina’mı West Ham United’mı Kazanacak?

2022-23 Konferans Ligi Finalini Fiorentina’mı West Ham United’mı Kazanacak? 2023 Konferans Ligi Finali’nde Fiorentina ile West Ham United karşı karşıya gelecek. 7 Haziran 2023’te Çekya’nın başkenti Prag’daki Eden Arena’da oynanacak olan final maçı, iki takım için de büyük önem taşıyor.

Fiorentina, Konferans Ligi’nde ilk kez final oynama şansı yakaladı. İtalyan ekibi, yarı finalde Basel’i ilk maçta 2-1 yenildikten sonra rövanşta uzatmalarda 3-1 yenerek finale yükseldi.

West Ham United ise Konferans Ligi’nde ikinci kez final oynayacak. İngiliz ekibi, yarı finalde AZ Alkmaar’ı ilk maçta 2-1, rövanşta ise son dakikada 1-0 yenerek finale çıktı.

Final maçının hakemi ise Fransa’dan Clément Turpin olacak.

Final maçının galibi hem Konferans Ligi kupasını kazanacak hem de UEFA Süper Kupa’da Şampiyonlar Ligi şampiyonuyla karşılaşacak.

Finalde İngilizler favori görünürken Fiorentina kolay lokma değil. Sonucun ne olacağı merak konusu. Fakat her iki takımda buraya tırnaklarıyla kazıyarak geldi. Bu önemli final maçında çıkan hiçbir sonuç sürpriz olmayacak. Çünkü iki takımda birbirine denk güçlere sahip.