Ana Sayfa Betnano Hemen Üye Ol 2022-23 İstanbul Şampiyonlar Ligi Finalini Manchester City’mi İnter’mi Kazanacak?

2022-23 İstanbul Şampiyonlar Ligi Finalini Manchester City’mi İnter’mi Kazanacak?

2022-23 İstanbul Şampiyonlar Ligi Finalini Manchester City’mi İnter’mi Kazanacak? 2023 Şampiyonlar Ligi Finali’nde Manchester City ile Inter karşı karşıya gelecek. 10 Haziran 2023’te İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan final maçı, iki takım için de büyük önem taşıyor.

Manchester City, Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez final oynama şansı yakaladı. İngiliz ekibi, yarı finalde Real Madrid’i toplamda 5-1 gibi farklı bir skorla eleyerek finale yükseldi.

Inter ise Şampiyonlar Ligi’nde üçüncü kez final oynayacak. İtalyan ekibi, yarı finalde Milan’ı zorlu bir derbi sonunda saf dışı bıraktı.

Final maçının hakemi ise Polonya’dan Szymon Marciniak olacak.

Final maçının galibi hem Şampiyonlar Ligi kupasını kazanacak hem de UEFA Süper Kupa’da Avrupa Ligi şampiyonuyla karşılaşacak. Final maçının galibi hem Şampiyonlar Ligi kupasını kazanacak hem de UEFA Süper Kupa’da Avrupa Ligi şampiyonuyla karşılaşacak. Final maçının saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli değil.

Maçın favorisi Guardiola’nın takımı Mancheester City görünse de final maçı, City için diğer maçlar gibi kolay olmayacak. Inter final deneyimi olan ve 3 kez bu kulvarda kupa kaldırmış bir takım sürpriz yapabilirler.