Ana Sayfa Betnano Hemen Üye Ol 2023 TFF 1.Lig Play-Off Programı Belli Oldu!

2023 TFF 1.Lig Play-Off Programı Belli Oldu!

2023 TFF 1.Lig Play-Off Programı Belli Oldu! 2023 TFF 1.Lig’de normal sezonun bitmesiyle birlikte play-off maçlarının programı da açıklandı. Süper Lig’e yükselecek son iki takımın belli olacağı play-off’ta heyecan 26 Mayıs’ta başlayacak ve 8 Haziran’da sona erecek.

Ligi 3. sırada tamamlayan Pendikspor, doğrudan finale yükselirken, diğer takımlar ise ilk turda eşleşti. Bodrumspor ile GöztepeSakaryaspor ile de Eyüpspor tek maç eleme usulüne göre kozlarını paylaşacak. İlk tur maçları 26 Mayıs Cuma günü saat 17.00 ve 20.00’de oynanacak.

İlk turu geçen takımlar ise ikinci turda çift maç eleme usulüne göre karşılaşacak. İkinci tur maçları ise 31 Mayıs Çarşamba ve 4 Haziran Pazar günü oynanacak.

Play-off’un final maçı ise 8 Haziran Perşembe günü yapılacak. Finalde Pendikspor’un rakibi, ikinci turu geçen takım olacak. Final maçının oynanacağı stat ise daha sonra ilan edilecek.

Play-off’ta şampiyon olan takım, ligi ilk iki sırada bitiren Rizespor ve Samsunspor ardından Süper Lig’e yükselecek üçüncü ve son takım olacak. Play-off’ta ikinci olan takım ise TFF 1.Lig’de kalmaya devam edecek.